Alle bedrijven

Huur je met je bedrijf werkruimte in Concordiastraat 68 en sta je er niet bij, maar zou je dat wel willen? Vul het contactformulier hiernaast in of stuur een bericht naar vermelding@concordiastraat68.nl.

Sandra Catsburg

Sandra Catsburg

Meubels en Beeldende Kunst

sandracatsburgmeubels.nl

sandracatsburg.nl

Joyce Graafhuis

Joyce Graafhuis

Beeldend kunstenaar

www.joycegraafhuis.exto.nl

Ushi Meditatiekussens

Ushi Meditatiekussens

Meditatiekussens en -matten voor meditatie, yoga en mindfulness

ushimeditatiekussens.nl

School voor Clown & Leven

School voor Clown & Leven

2-jarige opleiding clownerie en levenskunst

 

Een goede clown is een levenskunstenaar:
• hij heeft zijn zintuigen en zijn hart open
• hij reageert impulsief, in het moment
• hij geeft expressie aan wat hij voelt
• hij is creatief, inventief en kleurrijk
• hij gebruikt zijn hele lijf en ook zijn stem
• hij durft te falen en heeft succes.

 

Clownerie is daarnaast ook een theatervorm, een vak apart, met afspraken, technieken, methodieken, spelvormen, en vaardigheden die je kunt leren.

www.schoolvoorclown.nl

School voor Fotografie

School voor Fotografie

Vanuit een beroepsmatige visie leidt de School voor Fotografie je op tot professioneel fotograaf.

Fotograferen is kijken, vormgeven en accenten leggen met licht en schaduw. Dat kan pas als je weet wat je doet. Het is ook het verschil tussen kiekjes maken en fotograferen. Want fotografie is een vak. Daarom is er de School voor Fotografie in Breda en Utrecht.

Professionele docenten, met jarenlange praktijkervaring, brengen je de kneepjes van de fotografie bij. Je gaat aan de slag in de studio en op locatie, maakt portretten, reportages en reclamefoto’s. Technische vakken worden afgewisseld met kunstgeschiedenis, beeldcommunicatie en creatief denken. Kortom: je wordt opgeleid tot een compleet fotograaf.

Op onze website vind je alle informatie over onze opleidingen en docenten, de startdata en hoe je je kunt inschrijven.

www.schoolvoorfotografie.nl

Atelier Anneke Kerkhof

Atelier Anneke Kerkhof

Schilderijen in olieverf

Naast de vele cursussen die ik in mijn atelier geef en de organisatie van schildervakanties die ik verzorg in binnen- en buitenland, werk ik langdurig aan soms kleine maar meest grote semi-abstracte schilderijen, kleurrijk en in lagen geglaceerd.

www.anneke-kerkhof.com

Keukenwerkplaats

Keukenwerkplaats

Hier worden keukens gemaakt die mooi, praktisch en duurzaam zijn én hier wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant.

www.keukenwerkplaats.nl

Jacob Alkema

Jacob Alkema

Kasten en verlichting op maat

Als ontwerper / kunstenaar ontwerp en maak ik kasten en verlichting op maat. Technische uitwerking en juiste materiaaltoepassing zijn een voorwaarde. Uitgangspunt voor het ontwerp is echter de beleving van een ruimte en de lichteffecten van de objecten. Een opdracht is geslaagd als het uiteindelijke resultaat verder gaat dan de verbeelding van de opdrachtgever.

Alle objecten en projecten zijn unieke producten en handgemaakt. Nieuwe materialen en/of technieken zijn een handelsmerk van veel producten.

www.jacobalkema.nl

Norbert Waalboer Fotografie

Norbert Waalboer Fotografie

Fotograaf in Utrecht

Ik ben een allround vakfotograaf met meerdere specialisaties. Je kunt bij mij terecht voor portretfotografie in de studio en op locatie. Voor bouwbedrijven en architecten verzorg ik interieur en exterieur fotografie. Ik werk voor vele bedrijven en denk mee in de creatieve processen van vormgevers en ontwerpers. Maak fotografie voor websites, brochures, jaarverslagen en vakbladen. Daarnaast verzorg ik ook bedrijfsreportages en fotografeer ik evenementen en congressen.

TIP: Iedere eerste-vrijdag-van-de-maand heb ik een speciale actie: Een professionele profielfoto laten maken voor slechts € 35,00. Een aanrader voor je CV en LinkedIn profiel maar ook voor je social media!

www.debestefotograaf.nl

studio roncken

studio roncken

interieur en meubels op maat

studio roncken legt zich toe op het bedenken, ontwerpen en maken van meubels en interieuroplossingen.

www.studioroncken.nl

Herman H. van Doorn

Herman H. van Doorn

Fotografie van landschap tot urbaan en andersom

Vanuit de discipline architectuurfotografie volgen projecten met rurale en urbane landschappen als object. Bijvoorbeeld: “Stedelijke fotografie Utrecht” volgt ontwikkelingen van bouwactiviteiten in het stedelijke landschap. “Venezia Quotidiana” is een project waarin het dagelijks leven van Venetianen wordt vastgelegd. Mijn voorkeur gaat uit naar langlopende projecten.

www.hermanvandoorn.eu