Atelierroute Utrecht 2018 in Concordia

Atelierroute Utrecht 2018

De Atelierroute Utrecht wordt georganiseerd door de hele stad. De 13 kunstenaars die meedoen in Concordia heten je van harte welkom om hun werk te komen bekijken en henzelf te ontmoeten.

Wanneer

Zondag 7 en zondag 14 oktober 2018.
Van 11.00 u. tot 17.00 u.

Adresgegevens

Concordiastraat 68
3551EM Utrecht

Parkeergelegenheid op eigen terrein en overwegend rolstoeltoegankelijk. Lift aanwezig.

Informatie over de hele Atelierroute

atelierrouteutrecht.nl

Deelnemende kunstenaars in Concordia

Anneke Kerkhof

Anneke Kerkhof

Schilderen

Ik maak kleurrijke abstracte schilderijen en gedroomde landschappen in olieverf. In het atelier vind je ook een nieuwe serie kosmische schilderijen. Sinds jaar en dag geef ik les aan vele cursisten en organiseer ik geregeld dagworkshops schilderen met acrylverf. anneke-kerkhof.com
Carla Emmink

Carla Emmink

Tekenen en schilderen

Mijn werk is veelal geïnspireerd op verschillende emoties als gevolg van verlies.

emmink123@hetnet.nl

 

Karen van den Berg

Karen van den Berg

Schilder

Mijn werk kenmerkt zich door 2 verschillende stijlen: Een kleurrijke stijl, met structuur en beweging. Een ingetogen stijl, met een verouderde aangetaste structuur.

Karenvandenberg.nl

Jacob Alkema

Jacob Alkema

Ontwerper

Kasten en verlichting maak ik op maat. Uitgangspunt voor het ontwerp is de beleving van een ruimte en de lichteffecten van de objecten. Het uiteindelijke resultaat is geslaagd als deze voorbij de verbeelding van de opdrachtgever gaat.

Jacobalkema.nl

Clara Pouderoijen

Clara Pouderoijen

Sculptuur/installatie

Een touwladder van elastiek. Een boek zonder bladzijden. Je gaat nieuwe mogelijkheden zien en ontdekken in dingen die je heel goed kent.

clarapouderoijen.com

Cissy van der Wel

Cissy van der Wel

Beeldhouwen in steen

Diepte, open/gesloten, ritme en spanning is te verbeelden met donker en licht en alle schakeringen daartussen. Mijn beelden hebben vooral de intentie om vitaliteit en kracht in vorm en volume weer te geven.

Cissyvanderwel.nl

Els Vegter

Els Vegter

Beeldend kunstenaar & schilderlessen

In mijn werk laat ik me inspireren door gelaagdheid in mens en natuur. Het voelbare, de huid geeft daarbij richting. Daarnaast maak ik assemblages van industrieel materiaal. In eigen atelier geef ik schilderlessen.

elsvegter.nl

Jelena Flau

Jelena Lobke Flau

Illustratieve vormgeving

Groen leven en werken staan in mijn werk voorop, op mijn manier laat ik de kijker deel nemen aan mijn betrokkenheid met leven, natuur en kunst. In ieder beeld zie je een wisselwerking tussen mens en een element uit de natuur.

www.jelestratief.eu

Marian Menting

Marian Menting

Beeldhouwen in steen

Ik werk in verschillende steen soorten, soms gecombineerd met ander materialen. Organische beelden met vloeiende lijnen en ronde vormen, die aaibaar zijn. Voor mij is niet alleen het eindproduct, maar het proces zeker zo belangrijk.

Beelden-in-steen.nl

Karen Vennik

Karen Vennik

Schilderen

Alles kan mij bezig houden en inspireren. Maatschappelijk en persoonlijk. Ik schets, schilder, orden mijn gedachten tot beelden en composities. Ik laat ontstaan en haal weg. Dan houd ik over en voeg toe tot het klopt.

karenvennik.jimdo.com

Sandra Catsburg

Sandra Catsburg

Beeldende kunst en meubels

De kunst bestaat uit houten objecten en tekeningen. Je ziet gekleurde vormen die ergens aan doen denken, maar die niet eenduidig zijn te omschrijven. De meubels zijn even kleurrijk als de beeldende kunst en ook nog handig in je interieur.

Sandracatsburg.nl en Sandracatsburgmeubels.nl

Joyce Graafhuis

Joyce Graafhuis

Schilderkunst en installatie

In mijn werk ben ik op zoek naar de gelijktijdigheid van het kwetsbare en het rauwe. Een innerlijke zoektocht die tot uiting komt in verstilde scenes op het doek of in de ruimte.

joycegraafhuis.exto.nl