Atelierroute Utrecht 2020 in Concordia

geannuleerd

Helaas gaat de atelierroute van zondag 18 oktober 2020 niet meer door.

Informatie over de hele Atelierroute

atelierrouteutrecht.nl

Deelnemende kunstenaars in Concordia

Roelant Meijer

Roelant Meijer

toegepaste vormgeving / design | fotografie

Van wandelingen dichtbij en ver weg maak ik foto’s die publiceer in boekvorm. Het boek als totaal en de materiaalkeuze vertellen en versterken het verhaal en tonen stilte en leegte. www.roelantmeijer.nl
Joyce Graafhuis

Joyce Graafhuis

Schilderkunst en installatie

In mijn werk ben ik op zoek naar de gelijktijdigheid van het kwetsbare en het rauwe. Een innerlijke zoektocht die tot uiting komt in verstilde scenes op het doek of in de ruimte.

joycegraafhuis.nl

Remkp Mast

Remko Mast

tekenen / schilderen

Ik ben gefascineerd door landschappen, water en lucht. Op zoek naar harmonie van kleuren en beeld. Schilderen: mijn reis vol enthousiasme, frustratie, eindigend min tevredenheid. Of de blokkwast om weer alles weer te “witten”.

remkomast.nl

Sandra Catsburg

Sandra Catsburg

Beeldende kunst en meubels

De kunst bestaat uit houten objecten en tekeningen. Je ziet gekleurde vormen die ergens aan doen denken, maar die niet eenduidig zijn te omschrijven. De meubels zijn even kleurrijk als de beeldende kunst en ook nog handig in je interieur.

Sandracatsburg.nl en Sandracatsburgmeubels.nl

Anne van der Putte

Anne van der Putte

beelden / objecten | installatie

Ik ben een waardevanger. Ik verzamel en sorteer oude voorwerpen en materialen. Ik zoek naar een glimp van schoonheid; mensen hebben deze oude spullen jarenlang gebruikt, met moeite en koestering. Die waarde wil ik vangen en opnieuw laten zien.

http://www.instagram.com/wijzemeisjes/

Els Vegter

Els Vegter

tekenen / schilderen | beelden / objecten

Mijn werk richt zich op het landschap. Dat varieert van huid tot kustlijn. Van lavalandschappen tot takkenril. Nu ben ik geraakt door verstilde landschappen zoals ik die ervaar fietsend door de polder. Ik werk vanuit materie, aangevuld met olieverf.

elsvegter.nl

Anneke Kerkhof

Anneke Kerkhof
Update: Anneke doet deze keer niet mee.

Schilderen

Ik maak kleurrijke abstracte schilderijen en gedroomde landschappen in olieverf. In het atelier vind je ook een nieuwe serie kosmische schilderijen. Sinds jaar en dag geef ik les aan vele cursisten en organiseer ik op aanvraag dagworkshops schilderen met acrylverf.

anneke-kerkhof.com

Marian Menting

Marian Menting

Beeldhouwen in steen

Beeldhouwen geeft mij rust in deze woelige wereld. In de krachtige/harde steen probeer ik gevoelens en zachtheid uit te drukken. Mijn ervaringen deel ik door cursussen en workshops te geven en een werkplek aan gevorderde beeldhouwcursisten te bieden.

Beelden-in-steen.nl

Karen Vennik

Karen Vennik

Schilderen

Alles kan mij bezig houden en inspireren. Maatschappelijk en persoonlijk. Ik schets, schilder, orden mijn gedachten tot beelden en composities. Ik laat ontstaan en haal weg. Dan houd ik over en voeg toe tot het klopt.

karenvennik.jimdo.com

Cissy van der Wel

Cissy van der Wel

Beeldhouwen in steen

Diepte, open/gesloten, ritme en spanning is te verbeelden met donker en licht en alle schakeringen daartussen. Mijn beelden hebben vooral de intentie om vitaliteit en kracht in vorm en volume weer te geven.

Cissyvanderwel.nl