Atelierroute Utrecht 2021 in Concordia

Atelierroute in Concordia

In 2021 is de atelierroute in twee weekenden georganiseerd. In Concordia doen we mee met het eerste weekend. Dan zijn de ateliers in Utrecht-WEST geopend.

Wees welkom!

Wanneer

Zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021.
Van 12.00 u. tot 17.00 u.

Adresgegevens

Concordiastraat 68
3551EM Utrecht

Parkeergelegenheid op eigen terrein en overwegend rolstoeltoegankelijk. Lift aanwezig.

Informatie over de hele Atelierroute

atelierrouteutrecht.nl

Deelnemende kunstenaars in Concordia

Karen Vennik

Karen Vennik

Schilderen

Alles kan mij bezig houden en inspireren. Maatschappelijk en persoonlijk. Ik schets, schilder, orden mijn gedachten tot beelden en composities. Ik laat ontstaan en haal weg. Dan houd ik over en voeg toe tot het klopt. karenvennik.jimdo.com
Anne van der Putte

Anna van der Putte

Assemblage – papier – textiel

Ik ben een waardevanger. Ik verzamel en sorteer oude voorwerpen en materialen. Ik zoek naar een glimp van schoonheid; mensen hebben deze oude spullen jarenlang gebruikt, met moeite en koestering. Die waarde wil ik vangen en opnieuw laten zien.

http://www.instagram.com/wijzemeisjes/

Remkp Mast

Remko Mast

Schilderen

Ik ben gefascineerd door landschappen, water en lucht. Op zoek naar harmonie van kleuren en beeld. Schilderen: mijn reis vol enthousiasme, frustratie, eindigend min tevredenheid. Of de blokkwast om weer alles weer te “witten”.

remkomast.nl

Ineke van der Werff

Ineke van der Werff

Porselein

Sinds 2012 ontwerp en produceer ik kopjes, borden, vazen en schalen van fijn porselein. Tactiliteit is daarbij heel belangrijk: je beleeft een object pas echt als je het aanraakt. Naast het maken van mijn eigen collecties geef ik ook workshops.

www.inekevanderwerff.nl

Roelant Meijer

Roelant Meijer

fotos – books – walks

Van wandelingen dichtbij en ver weg maak ik foto’s die publiceer in boekvorm. Het boek als totaal en de materiaalkeuze vertellen en versterken het verhaal en tonen stilte en leegte.

www.roelantmeijer.nl

Anneke Kerkhof

Anneke Kerkhof

Schilderen

Ik maak kleurrijke abstracte schilderijen en gedroomde landschappen in olieverf. Hierin geef ik ook les aan vele cursisten waarbij de nadruk ligt op goed leren kijken. Op aanvraag organiseer ik dagworkshops schilderen met acrylverf.
anneke-kerkhof.com

Marian Menting

Marian Menting

Beeldhouwen in steen

Beeldhouwen geeft mij rust in deze woelige wereld. In de krachtige/harde steen probeer ik gevoelens en zachtheid uit te drukken. Mijn ervaringen deel ik door cursussen en workshops te geven en een werkplek aan gevorderde beeldhouwcursisten te bieden.

Beelden-in-steen.nl

Carla Emmink

Carla Emmink

Schilderen

Momenteel zet ik in mijn tekeningen en schilderijen kerk en homoseksualiteit naast elkaar.

carlaemmink.nl

 

Willem Willms

Willem Willms

Schilderen

De rode draad in mijn werk is existentiële nood; ontreddering, destructie, verloedering, ontwrichting etc. Geen feest dus.

willemwillms.nl

Els Vegter

Els Vegter

Schilderen

Mijn werk richt zich op het landschap. Dat varieert van huid tot kustlijn. Van lavalandschappen tot takkenril. Nu ben ik geraakt door verstilde landschappen zoals ik die ervaar fietsend door de polder. Ik werk vanuit materie, aangevuld met olieverf.

elsvegter.nl

Sandra Catsburg

Sandra Catsburg

Beeldende kunst en meubels

De kunst bestaat uit houten objecten en tekeningen. Je ziet gekleurde vormen die ergens aan doen denken, maar die niet eenduidig zijn te omschrijven. De meubels zijn even kleurrijk als de beeldende kunst en ook nog handig in je interieur.

Sandracatsburg.nl en Sandracatsburgmeubels.nl