Colofon

Concordia Creative Industries Building is een verzameling individuen, die spreekt uit vele monden.

Deze website bestaat sinds 2010 is een initiatief van en wordt bijgehouden door Sandra Catsburg, zelf huurder van Concordiastraat 68.
Het eerste doel van de website is om ruchtbaarheid te geven aan de jaarlijkse Open Dagen van het bedrijfsverzamelgebouw.
Daarnaast bieden we iedere huurder de mogelijkheid om met een naam en een linkje op de website vermeld te worden.
Ook helpt de website bij het vormen van een geheugen voor het pand. Je kunt er nog eens terugkijken op de verslagen van eerdere Open Dagen. Ook films en items voor de lokale media over ons pand zijn er terug te vinden.

Deze website spreekt niet namens of voor Concordiastraat 68 en de huurders van dit bedrijfsverzamelgebouw, maar houdt de vinger aan de pols binnen het pand en ondersteunt de initiatieven die binnen het pand worden ontplooid. Daarnaast zijn er andere mensen binnen het pand die Twitter, Facebook en LinkedIn gebruiken onder de naam Concordia Creative Industries Building no 1, of gewoon Concordiastraat68. Deze website heeft geen inhoudelijke band met deze initiatieven, maar ondersteunt ze door het plaatsen van links naar deze websites of diensten.